Kako preživeti zimo


Jaz nisem ravno zimski človek. Ahem. Ampak, kdo pa je? Roke mi razpokajo do te mere, da mi začne teči (prav teči, ja) kri, ves čas sem oblečena dvo- ali večplastno in če se le da, se izognem postavanju zunaj. Ne morem se pripraviti, da bi zgodaj vstajala, pa čeprav sem se po programu Crystal Paine počutila odlično, ko sem vstajala ob 5.30 in najprej poskrbela zase.

Proti zimskim tegobam se borim s čajem, norveško kremo in norveškimi štumfi (če poznate še kaj norveškega, me prosim obvestite, oni vejo, kako preživeti zimo), z gledanjem Jane the Virgin na Netflixu (to je tako smešno in simpatično, ampak ojoj, zdaj moram čakati na naslednjo sezono in zadnja se je končala s strašnim cliffhangerjem!), dekicami, s planiranjem in čisto navadnim sanjarjenjem. Recimo o Parizu s tulipani in francosko štruco.

Tale fina torbica na slikah, ki sem vam jo hotela pokazati že zdavnaj!, je plod sodelovanja moje drage sestre Žive in Mateje Škraba ali Frachelle, punce, ki je v modni svet zajadrala tako odločno in elegantno, da so v britanskem Vogueju ukazali, naj naredimo prostor za njen nahrbtnik. Njene nahrbtnike in torbe lahko najdete na asosu (noro, ne?) ali na njeni spletni strani Frachella (kjer je tudi tale torba, tako primerna za nas, ki rade nesemo s sabo vse). Živo, ki sicer oblikuje usnjene torbe, sem dolgo nagovarjala, naj naredi še kakšno vegansko torbico, in ker je dobra sestra me je uslišala in tako sta z Matejo naredili vegansko totko, ki jo nosim vsak dan. Kulsko, kajne?!

Kako pa vi preživljate zimo? Z norveškimi kremami in tulipani v torbah? Ali raje smučate, sankate in nasploh uživate v mrazu? (Kadar je sonce+sneg od 12-15h uživam tudi jaz, priznam, če se gremo s puncami sankat;))

Vir: Kako preživeti zimo